Zlatna medalja za generaciju mlađih pionira “Mali Lokosi”

Pod rukometnom palicom Radomira Praje stasavaju novi šampioni našeg kluba. Prethodnog vikenda na završnom prvenstvu Republike Srpske mlađi pioniri našeg kluba okitili su se zlatnom medaljom. Mali Lokosi furiozno su prošli kroz Doboj te osvojili prvo mjesto bez poraza.

U grupnoj fazi naši dječaci bili su bolji od Dervente, Banja Luke, a neriješeno igrali sa vršnjacima iz Bijeljine. U polufinalu su savladali ekipu škole rukometa Banja Luka, te u finalu snage odmjerili sa dječacima iz RK Kozara MP iz Kozarske Dubice. Na poluvremenu rezultat je bio 6:11 u korist protivničke ekipe, ali su odlučnije zaigrali drugo poluvrijeme i došli u egal završnicu.

Poslednja 3 minuta utakmice igralo se gol za gol, te su naši dječaci imali poslednji napad i 2 sekunde prije kraja golom fantastičnog Sergeja Purića osvojili zlatnu medalju.Treba istaći da je Sergej Purić proglašen za najboljeg igrača i strijelca prvenstva Republike Srpske,pored Sergeja i svi ostali dječaci su dali nemjerljiv doprinos prvoj zlatnoj medalji.

Za male Lokose juče su nastupali:
Dejan Purić,
Veljko Đurić,
Igor Marjanović,
Domagoj Mendeš,
Sergej Purić,
Radovan Živković,
Boris Ilić,
Mihajlo Dragičević i
Mladen Stupić.