Stipendije za mlade Lokose

Sa zadovoljstvom obavještavamo kompletnu sportsku javnost našega grada da su danas svoje prve stipendijske ugovore sa klubom potpisali omladinci našeg kluba Lokosi: Jovan Mijić, Dejan RikanovićMihajlo Simić, Njegoš Đukić i Luka Đorđević.

Pavle Petrović i Šerif Baraković

Njih pet, te godinu stariji Šerif Baraković i Pavle Petrović, kao i igrače koji su nam pristupili iz gradskog rivala: Nemanja Simić i Gabrijel Tadić zasigurno čine budućnost našega kluba i sigurno budućnost rukometnog sporta u našem gradu.

Nemanja Simić

Klub se odlučio na stipendije sa ovim igračima prepoznajući u njima mlade ljude i sportiste koji svojim radom treba otvore put svim članovima omladinske škole ka prvoj ekipi. Naš trener Žikica Milosavljević važi za čovjeka koji se ne libi da u vatru “gurne” mlade igrače te da im da priliku da se dokažu.

Gabrijel Tadić

Svi članovi kluba su ponosni na činjenicu da u svom klubu imamo potencijalne reprezentativce i mlade ljude koji sa uspjehom prezentuju klub, lokalnu zajednicu kao i zemlju iz koje dolaze.

Sutra je pred nama uzbudljiv dan, jer i zvanično počinjemo sa pripremama za narednu sezonu i nastup u Premijer ligi BiH. Takođe, sutra očekujemo da nam se pridruži još jedno pojačanje i to na poziciji desnog krila.