Nova sezona Premijer Lige BiH otvorena pobjedom protiv ekipe Dervente

Juče je počela Premijer liga BiH za rukometaše. Rukometaši Lokomotive gostovali su u Derventi, te kod istoimene ekipe ubilježili prvu pobjedu. Lokosi su bolje otvorili utakmicu od domaćih i od samog početka rezultatski kontrolisali utakmicu. Na poluvrijeme odlazimo pri rezultatu 13:16.

U drugo poluvrijeme ulazimo još rješeniji da dobar rezultat sačuvamo do kraja. U čemu nam mnogo pomaže dvostruko isključenje na dva minuta inače vrlo nervoznog Spasoja Pekića ponajboljeg igrača domaćih. Naši momci tad dodaju gas te brzim i lakim golovima dolazimo do nedostižnih +8, što smo uspjeli sačuvati do kraje za konačnih 30:36.

Publika u Derventi je imala priliku da vidi vrlo borbenu utakmicu u kojoj se naša ekipa pokazala kao bolja i spremnija. Iskusna ekipa Dervente nije uspjela parirati našoj mladosti.

Sledeću utakmicu igramo već u subotu pred domaćom publikom u dvorani Ekonomske škole od 19 časova protiv ekipe Goražda. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje sporta posebno rukometa da dođu i budu vjetar u leđa našim rukometašima.