Lokosi učestvovali na kvalitetnom turniru u Pecsu

PVSE International handball cup, jednodnevni turnir održan na teritoriji Mađarske, juče je dobio i svoj epilog. Učešće na kvalitetnom turniru, zabilježila je i brčanska Lokomotiva.

U sklopu priprema za proljetni dio šampionata, seniorska i juniorska selekcija Lokomotive iz Brčkog juče je putovala na odigravanje rukometnog turnira, koji predstavlja uvertiru za obaveze u domaćim šampionatima.

U seniorskoj konkurenciji, sastav Zdravka Stevanovića poražen je u finalnom susretu od domaće ekipe PVSA, rezultatom 28:25. Vođstva i od 7 golova razlike tokom meča, nedovoljna da se osvoji nasjajnije odličje. Lokosi će se morati zadovoljiti pojedinačnim nagradama.

Golman Lokosa, Dejan Mihajlović proglašen je za najboljeg čuvara mreže na turniru. Nikola Grujić, bek Lokosa, izabran je za najboljeg strijelca na turniru.

Što se tiče juniora Lokomotive, oni su osvojili treće mjesto na turniru ali se takođe okitili važnim pojedinačnim nagradama. Nagrada najboljem golmanu u konkurenciji juniora, pripala je Peri Pajiću. Njegov saigrač iz redova Brčala, Mihajlo Simić, proglašen je za najboljeg strijelca, iedntično kao starije kolege.

sportal.ba