Izvučen je raspored za novu sezonu Premijer lige 2019/2020

U četvrtak su u Doboju izvučeni parovi Premijer lige BiH za muškarce i žene. Naš tim sezonu otvara u Brčkom protiv Izviđača iz Ljubuškog aktuelnog prvaka BIH i prošlogodišnjeg učesnika SEHA lige.

Atraktivan protivnik poziv je svim našim navijačima da zabilježe u notes 14.09.2019. godine i pohrle u dvoranu Ekonomske škole na odličan rukomet i pravo sportsko nadmetanje.

U taboru domaćih ne kunu sreću za žrijebom, no hrabro najavljuju da će se isprsiti svima, sezona je duga, ima puno utakmica, nastupamo na tri fronta, te će tamo svi imati priliku da igraju, ali naravno, prioritet je Premijer liga BiH.

Imamo dobar tim i ako nas zdravlje posluži očekujem pravi rukomet i dobre rezultate“, rekla je Zvjezdana Nedić posle izvlačenja parova.

Treba istaći da je u Doboju i na sjednici RSBIH donešena odluka da se našem treneru Žikici Milosavljeviću ukine susupenzija koja mu je ranije izrečena, imajući u vidu da je trener Milosavljević odradio 1/3 suspenzije, očekivano je bilo da se ostatak ukine. Tako da ćemo u kompletnom sastavu dočekati početak sezone.