Dva Gorana za bolje Lokose: Ristović i Šarenac

Iako je sezona ranije prekinuta, te nismo bili u mogućnosti da je odigramo do kraja, to koristimo kako bi smo se što bolje pripremili za novu sezonu koja je pred nama. U nastavku vam donosimo izjave Gorana Ristovića i novog pojačanja Gorana Šarenca, njihov osvrt na prošlu sezonu, kao i očekivanja od naredne.

Osvrt na prošlu sezonu Gorana Ristovića:

“Prošla sezona, iako prerano prekinuta zbog pandemije, pokazala je da jedna mlada ekipa sa zdravim drugarskim i profesionalnim odnosom može da parira i najambicioznijim ekipama koje su se borilie za titulu. U jednom trenutku se čak i sama nalazila u vrhu tabele što je mnogo iznenadilo, ali ne i nas. Bez obzira na česte promene stručnog kadra, uspeli smo da zadržimo svoju igru koja se zasnivala na dosta trčanja i brzim rešenjima u napadu koja su bila veoma efikasna.”

Njegova očekivanja za narednu sezonu:

“U narednu sezonu ulazimo sa malim osveženjima u ekipi, koje će nadam se doneti neke nove pozitivne promene. Verujem da ćemo pokazati da ono iz prošle sezone nije bila slučajnost.”

Očekivanja Gorana Šarenca za narednu sezonu:

“Nakon dužeg vremena vraćam se u Brčko. Želim ovoj mladoj ekipi svojim iskustvom da pomognem u narednoj sezoni. Lokomotiva ima mladu i ambicioznu ekipu i ja želim da im pomognem da ostvarimo što bolje rezultate na zadovoljstvo svih. Period koji je iza nas je sigurno poremetio mnoge stvari u sportu, ali svi jedva čekamo da izađemo na rukometni teren i da se nadigravamo sa ostalim klubovima. Nadam se da će se sve vrlo brzo dovesti u normalu, te da ćemo više svi pričati i misliti o sportu.”