19. KOLO | POBJEDA NA DOMAĆEM TERENU U “DERBIJU KOLA” PROTIV EKIPE KOZARE MP

Sinoć je u sali Ekonomske škole u Brčkom odigrana utakmica 19. kola Prve lige Republike Srpske u kojoj su se sastale domaća ekipa Lokomotive i gosti ekipa Kozare MP iz Kozarske Dubice.

Utakmica sa epitetom derbija kola bila je derbi, ali samo na papiru. Osviješteni iz dva poslednja loša izdanja protiv ekipa Bijeljine i ORK Borca naši momci od starta nameću svoj ritam, ali žilava i kvalitetna ekipa Kozare MP ne dopušta nam da se odlijepimo.

Rezultat na poluvremenu 17:14

U nastavak utakmice gosti ulaze riješeni da preokrenu rezultat, ali sinoć nije bilo prilike za to, naši momci na krilima odličnog Stefana Ristanića uspijevaju da povećaju prednost. U poslednjih 10 minuta igralo se rasterećeno pa su priliku da zaigraju dobili svi igrači koji su bili u zapisniku, a i u ekipi Kozare MP trener je šansu dao mlađima.

Kod gostiju se istakao mlađani Miloš Kos koji je još jednom dokazao da je jedan od najtalentovanijih igrača u BIH i sa 10 golova bio ubjedljivo najbolji igrač Kozare MP na terenu.

Konačan rezultat 35:26 za još jednu pobjedu “lokosa” i još jedan korak ka cilju. Sledeće kolo putujemo u Trebinje na megdan ekipi Leotara.

Naš sastav:

#IgračPozicija
1Pero PajićGolman
3Stefan VukojeDesno krilo
4Jovan MijićDesno krilo
5Ognjen HercegovacLijevo krilo
6Aleksandar ĐurkićPivot
7Nikola GrujićSrednji bek
8Ermin OmbašaPivot
9Miladin DenićDesni bek
10Nemanja MijatovićPivot
13Pavle PetrovićDesni bek
14Njegoš ĐukićSrednji bek
18Boris DodićPivot
20Marko SimićLijevo krilo
22Luka ĐorđevićSrednji bek
24Šerif BarakovićLijevi bek, Srednji bek
26Nemanja SimićDesni bek, Lijevi bek
33Božo SubotićGolman
40Dejan MihajlovićGolman
44Mihajlo SimićLijevi bek