17. kolo | Podjela bodova na domaćem terenu protiv ekipe RK Bijeljina

Na današnoj utakmici protiv ekipe Bijeljine naši rukometaši su remizirali. Gosti su mnogo bolje otvorili utakmicu te su stekli prednost od samog početka. Naši rukometaši opijeni pobjedom u gostima protiv ekipe Hercegovine u utakmicu ulaze sa već osvojenim bodovima što im se na kraju obilo o glavu. Na odmor se odlazi vođstvom gostiju 21:19.

RK Lokomotiva – RK Bijeljina

Krajnji rezultat 34:34

U drugo poluvrijeme nasi igraći ulaze sa mnogo više entuzijazma i preokrecu rezultat u svoju korist 24:23. No nesigurni od početka, ne uspijevamo steći prednost koja bi osigurala mirniji tok utakmice. U 55. minuti pri rezultatu 32:30 propustamo priliku da se odvojimo i utakmicu uvedemo u mirniji tok.

RK Lokomotiva – RK Bijeljina

U završnicu ulazimo u egal sa ekipom Bijeljine te se ista završava konačnim rezultatom 34:34, što je puno bolji od prikazane igre naših rukometaša. Ne bi bilo nezasluzeno ni da su gosti odnijeli cijeli plijen iz Brčkog. U ovoj utakmici šteta je što naši igrači nisu iskoristili odličnu igru Milana Duvnjaka (15 golova) i riješili utakmicu u svoju korist. Sledeću utakmicu gostujemo u Banja Luci kod ekipe Borca.